Väitöskirjaohjaus

Tohtorikoulutus

Suomen Syöpärekisterin tieteellinen henkilökunta ohjaa tutkimustyönsä ohessa myös väitöskirjoja. Suuri osa tästä toiminnasta on integroitu Kansanterveyden tutkijakouluun (DPPH, http://www.uta.fi/laitokset/tsph/DPPH/index.htm) projektina ”Risk of cancer, risk factors in cancer, cancer patient survival, cancer screening". Toistaiseksi on ilmestynyt yli 100 väitöskirjaa, joissa Syöpärekisterin tutkijoilla tai aineistolla on ollut keskeinen merkitys. Väitöskirjahankkeista ja ohjauksesta kiinnostuneita pyydetään ystävällisesti ottamaan yhteyttä ohjaajiin.

Annika Riska (keskellä) ja gynekologian alan paras väitöskirja vuodelta 2007
Johannes Guo (oik) väitteli 2005 ammatin ja syövän välisistä yhteyksistä.
Johannes Guo (oik) väitteli 2005 ammatin ja syövän välisistä yhteyksistä. Kuvassa myös väitöskirjan ohjaaja Eero Pukkala.
Professori Matti Hakama (vas) on ohjannut useiden intialaisten väitöskirjahankkeita. Oikealla väittelijä Cherian Varghese.
Aarne Laakkonen saa onnittelut ohjaajiltaan Eero Pukkalalta ja Timo Kauppiselta.
Oikealla väittelijä Laura Kotaniemi-Talonen kustoksen ja vastaväittäjän seurassa.
Vasemmalta ohjaaja Olavi Ylikorkala (selin, mutta taulu seinällä näyttää kasvot), vastaväittäjä Marjo Tuppurainen Itä-Suomen yliopistosta, väittelijä Susanna Jaakkola ja ohjaaja Eero Pukkala.
Leena Soininen (oik.) väitteli 2015 saamelaisten syövästä. Kuvassa myös vastaväittäjä Arja Rautio ja kustos Jaakko Kaprio. Väitöskirjaa ohjasi Eero Pukkala.