Tilastokuvaukset

Kohdunkaulan syövän seulonta

Kohdunkaulan syövän seulonnan tilastot sisältävät tietoja lakisääteisestä kohdunkaulan syövän väestöseulonnasta vuosittain ja aikasarjana. Tilastoissa esitetään tietoja vuodesta 1991 alkaen.
 
Kohdunkaulan syövän väestöseulonnoista ilmoitetaan Suomen Syöpäyhdistyksen joukkotarkastusrekisteriin mm. seulonnan kohdeväestö, seulontaan kutsutut ja osallistuneet, jatkotutkimuksiin ohjatut ja seulonnan ja jatkotutkimusten tulokset.
 
Tilasto ilmestyy kerran vuodessa.
 

Rintasyövän seulonta

Rintasyövän seulonnan tilastot sisältävät tietoja lakisääteisestä rintasyövän väestöseulonnasta vuosittain ja aikasarjana. Tilastoissa esitetään tietoja vuodesta 1992 alkaen.

Rintasyövän väestöseulonnoista ilmoitetaan Suomen Syöpäyhdistyksen joukkotarkastusrekisteriin mm. seulonnan kohdeväestö, seulontaan kutsutut ja osallistuneet, jatkotutkimuksiin ohjatut ja seulonnan ja jatkotutkimusten tulokset.

Tilasto ilmestyy kerran vuodessa.
 

Suolistosyövän seulonta 

Suolistosyövän seulonnan tilastot sisältävät tietoja satunnaistetusta suolistosyövän väestöseulonnasta. Tilastoissa esitetään tietoja vuodesta 2004 alkaen.
 
Suolistosyövän väestöseulonnoista ilmoitetaan Suomen Syöpäyhdistyksen joukkotarkastusrekisteriin mm. seulonnan kohdeväestö, seulontaan kutsutut ja osallistuneet, jatkotutkimuksiin ohjatut ja seulonnan ja jatkotutkimusten tulokset.
 
Tilasto ilmestyy kerran vuodessa.