Tietosuojaseloste

Valtakunnallinen neuvontapalvelu on Syöpäjärjestöjen ylläpitämä neuvontapalvelu kaikille, joilla on syöpään liittyviä kysymyksiä tai jotka kaipaavat tukea selviytymiseen.

Voit lähettää lomakkeella viestin, johon neuvontapalvelun henkilökunta vastaa mahdollisimman pikaisesti. Lomakkeessa pyydetään ilmoittamaan joko puhelinnumero tai sähköpostiosoite, jotta neuvontapalvelun henkilökunta voi vastata viestiisi. Neuvonta on luottamuksellista: henkilökuntaa sitoo vaitiolovelvollisuus.

Voit halutessasi pysyä anonyyminä. Neuvontapalvelun henkilökunta ei kysy mitään sellaisia henkilötietoja, joiden perusteella sinut voitaisiin tunnistaa.

On toivottavaa, ettet liitä viesteihin tarkkoja henkilötietojasi. Sähköpostilomakkeen yhteys ei ole suojattu, joten tietoturva ei ole täydellinen.

Neuvontapalvelu vastaa viestiin joko sähköpostitse tai soittamalla toiveidesi mukaan. Sinua koskevat tiedot hävitetään, kun viestin kirjoittamisesta on kulunut kolme kuukautta. Jos olet kirjoittanut viestiin henkilötietoja, myös ne häviävät viestin mukana.

Tietojasi ei koota henkilörekisteriin, eikä niitä luovuteta millekään muulle taholle. Neuvontapalvelu seuraa palvelun käyttöastetta laskemalla päivittäisten yhteydenottojen lukumäärään, mutta lukuja käytetään ainoastaan tilastointitarkoitukseen.